Our Pride & Joy...(^^,)


Kedai Maya: Aunz-Simply4u

Assalammualaikum...
Dikhabarkan bahawasanya kedai maya: Aunz-simply4u telah dibuka...
So kepada sesiapa lah yg berminat nak tinjau2 ker...
nak bershopping ker...
nak cuci mata ker...
Boleh lah layari blog tersebut dgn klik jer kat nama kaler merah tu...
So kalo korg ade ape2 nk komen ker...
or nk minta order ker...
sila lah tinggalkan kat ruang yg disediakan k.
Adios!
Aku : En.Aboi

~Simply 4 u ~

Salam to All!
Kat cni aku nak citer pasal ader 1 blog baru yg menjual brg2 untuk pompuan, lelaki, bayi & barangan kesihatan. Pendek kata : macam-macam ada...so nama shopping store die :
Kat cni korang bley shopping lah...biasenyer org pompuan yg gemar shopping2 nie...hehehe macam bni aku....hohoho
korang xpayah lah penat2 nk bsesak2 naik komuter ker, bas ker atau stuck dlm jammed atas jalan tu...
so sape2 bminat silalah click kat atas tu ek...
TAPI bukan skg lah coz blog tu still under-construction lg.
Hehehehe saje jer aku nk wat kecoh dulu.
Ok ha!ape2 hal nnt aku hapdate kat laman aku yg bsawang dah nie.
Adios!
~ Aku: Aboi ~